Regnr: REGV1168/2016
Namn: GK Vallh Pr SELCH Nordic Paws Fox
Kallas: Fox
Född: 2016-01-16
e. GK Vallh Pr Emenems Jake
u. GK Vallh Pr LP1 For The Win Snooze

Hälsa
HD: A
ED: UA
Ögon: UA
DNA: CEA normal, IGS normal

Tävling
Vallning: Godkänd vallhund
Lydnad: Svensk Lydnadschampion

Fox är född hos oss, efter vår Snooze hon visade redan från början mycket lek, kamp, glädje och träningsvilja vilket gjorde att vi startade med allt tidigt.
I vardagen är hon den absolut enklaste hund man kan ha, aldrig koppel, lämnar aldrig ens sida, absolut noll rädsla för miljöer, underlag eller annat. Går igenom vad som helst.

Fox fick sin första kull i juni 2020 med Kiæråsens Chaplin och sin andra och sista kull i juli 2022, mer information om kullarna finns under ”tidigare kullar”.

I vallningen hade hon ett mål redan som jättepytteliten valp, tänd tidigt. Varit ganska lätt att träna men har varit tight och är en hund med mindre eye.
I lydnaden är hon en liten träningsnörd, hennes enda mål är att göra rätt, hon är fantastisk. Med henne har vi alltid jätteroligt när vi tränar och tävlar!

Fox debuterade i lydnad i januari 2017, ett år gammal, med klassvinst och uppflyttningspoäng! Efter det fortsatte året med vinster och klass 1 tävlingar med poäng på 310 och 310,5 poäng. Hon fick även diplom för Årets bästa poäng av vår hemmaklubb Nacka BK.
Hon avslutade året med att debutera i klass 2 utan att vara klar med momenten, och startade sedan tävlingsåret 2018 med att bli klubbmästare i klass 2.
Nu tävlar Fox i lydnadsklass 3 och är Svensk Lydnadschampion!