Regnr: REGV1643/2013
Namn: GK Vallh Pr LP1 For The Win Snooze
Kallas: Snooze
Född: 2013-08-14
e. GK Vallh Pr For The Win Sarek
u. GK Vallh Pr SE AG(HOPP)CH SE AGCH SE LCH Emenems Lunachick

Hälsa
HD: A
Ögon: UA
DNA: Gjort MyDogDNA och är fri på hela panelen, inte bärare av någon sjukdom.

Tävling
Vallning: Godkänd vallhund
Lydnad: 1a pris x 3 i Lydnadsklass 1

Snooze är mamma till fyra valpkullar, med Emenems Jake, Vallhunden Yoda, Emenems Sigge och Kiæråsens Chaplin. Kullarna finns att läsa mer om här på hemsidan.
Kullarna har visat sig bli samarbetsvilliga hundar där många har blivit framgångsrika tävlingshundar i alla olika sporter, bland annat har hon en dotter som vunnit SM i Hoppklass och en son som vunnit SM i Bruks Spår.
Vi har kvar Fox från första kullen, Happy från andra kullen, Fan & Jay från tredje kullen och Win från fjärde och sista kullen.

Snooze själv är omtyckt av många och har på senare tid fått många reklam, foto och filmjobb, hon fick en roll i svenska långfilmen ”Lyckligare kan ingen vara” som hade premiär på biografen i december 2018. Även Electrolux-reklam, hundmatsreklam, värktabletter med mera vissa saker har inte kommit ut ännu.

Hennes enkla sätt i vardagen gör henne lätt att arbeta med, vi kallar henne streetsmart, man släpper in henne i ett umgänge och hon finner sig i det.
Hittar alltid någon som kelar med henne. Trots att hon klarar sig på egen hand så håller hon sig alltid bara några meter bort, alltid stenkoll på vart man är.
Jagar inte vilt, är helt skottfast (även raketer, åska osv berör henne inte alls.)

För bilder och videos sök på hashtaggen #todayssnooze på instagram!