Godkänd vallhund och tre förstapriser i lydnadsklass 1.
Sen blev hon förstahandsvalet för oss själva i lamningstider och fårflyttar i vår lilla fårbesättning.
Snooze är mamma till två valpkullar, en med Emenems Jake och en med Vallhunden Yoda. Båda kullarna finns att läsa mer om här på hemsidan.
Båda kullarna har visat sig bli samarbetsvilliga hundar där många har blivit framgångsrika tävlingshundar i alla olika sporter.

Snooze själv är omtyckt av många och har på senare tid fått många reklam, foto och filmjobb, hon fick en roll i svenska långfilmen ”Lyckligare kan ingen vara” som hade premiär på biografen i december 2018. Även Electrolux-reklam, hundmatsreklam, värktabletter med mera kan man säga för vissa saker har inte kommit ut ännu.
Hennes enkla sätt i vardagen gör henne lätt att arbeta med, vi kallar henne streetsmart, man släpper in henne i ett umgänge och hon finner sig i det. Hittar alltid någon som kelar med henne. Hon flyttar på sig för bilar ute på promenad. Trots att hon ”klarar” sig på egen hand så håller hon sig alltid bara några meter bort, alltid stenkoll på vart man är.
Jagar inte vilt, är helt skottfast (även raketer, åska osv berör henne inte alls.)

Vi har själva sparat en valp ur varje kull, Fox och Happy. Båda verkar ha sin mammas egenskaper fast på individnivå såklart, totalt ointresserade av vilt och totalt skottfasta. Sen skiljer dom sig på många sätt i träning och beteenden på andra sätt.

För bilder och videos sök på hashtaggen #todayssnooze på instagram!

Vallreg
För att se videos på Snooze – Klicka här!