Regnr: REGV1393/2017
Namn: GK Vallh Pr Nordic Paws Happy
Kallas: Happy
Född: 2017-04-20
e. GK Vallh Pr Vallhunden Yoda
u. GK Vallh Pr LP1 For The Win Snooze

Hälsa
HD: A
Ögon: UA
DNA: CEA normal, IGS normal

Tävling
Vallning: Godkänd Vallhund, 2:a pris IK1
Lydnad: Första pris Startklass

Happy är en tik som vi sparade ifrån Snooze och Yodas valpkull våren 2017.
Hon har syskon som är aktiva i de flesta sporter, bland annat brorsan Smiley som vann SM-Guld i Spår 2022, syster Rey är svensk lydnadschampion och jobbar med lösgående får uppe i Åre, bror Tips tävlar agility på högsta nivå, Ruth tävlar rallylydnad, nosework och vallning. Alla syskon är friröntgade. Mer om syskonen finns på kullsidan.

Happy har mycket naturligt och bra balans, hon träffade får en hel del under första året utan att ens ha kommandon, hon vet precis hur man hanterar djur, men jobbar gärna med föraren också. Happy debuterade i IK1 vallning hösten 2021 och fick ett andra pris (82/48)!
Happy har varit vår nummer 1 arbetshund när vi hade fårproduktion och hon fixar alla de situationer hon ställts inför helt utan stress.

Happy har en kull med Sprout född i augusti 2020, mer fakta om kullen finns på hemsidan under ”tidigare kullar”.

I vardagen är Happy verkligen en hund som älskar att synas och vara i centrum, hon tar för sig och hon älskar andra hundar och närhet.
Enkel att kommunicera med i alla situationer oavsett vad hon gör, vill vara till lags, men ändå alltid med ett driv framåt! Bra att ha med sig på evenemang och andra ohundrelaterade saker. Finner sig i allt. Hon är skottfast.