Godkänd Vallhund, Svensk Lydnadschampion Nordic Paws Fox är född här hos oss, hon visade redan från början mycket lek, kamp, glädje och träningsvilja vilket gjorde att vi startade med allt tidigt.

I vardagen är hon den absolut enklaste hund man kan ha, aldrig koppel, lämnar aldrig ens sida, absolut noll rädsla för miljöer, underlag eller annat. Går igenom vad som helst.

I vallningen hade hon ett mål redan som jättepytteliten valp, tänd tidigt. Varit ganska lätt att träna, fått träna en del på att slå ut lite mer, men annars mest satt ord på de hon gör, ingen stress hos djuren.
I lydnaden är hon en liten träningsnörd, hennes enda mål är att göra rätt, hon är fantastisk. Med henne har vi alltid jätteroligt när vi tränar och tävlar!

Fox debuterade i lydnad i januari 2017, ett år gammal, med klassvinst och uppflyttningspoäng! Efter det fortsatte året med vinster och klass 1 tävlingar med poäng på 310 och 310,5 poäng. Hon fick även diplom för Årets bästa poäng av vår hemmaklubb Nacka BK.
Hon avslutade året med att debutera i klass 2 utan att vara klar med momenten, och startade sedan tävlingsåret 2018 med att bli klubbmästare i klass 2.
Nu tävlar Fox i lydnadsklass 3 och är Svensk Lydnadschampion!